Professionell stenläggning för dina behov

Vi på Sebastians Bygg Hantverkare AB har stor kunskap och en lång och gedigen kunskap om alla moment som kan innefattas vid stenläggning. Hit kan både du som privatperson och du som företagare vända dig när du vill ha hjälp med allt från stensättning till asfaltering eller plattläggning. Naturligtvis står vi också till tjänst för bostadsrättsföreningar.

Perfektion för varje sten som läggs

Vi som arbetar på Sebastians Bygg Hantverkare AB vet att det krävs mer än bara kunskap för att bli riktigt duktig på arbetet. Stenarna ska placeras i perfektion för att stenläggningen ska bli professionell och korrekt utförd. Med våra kunniga medarbetare ser vi till att markområdet blir förberett för att på detta vis säkerställa att stenarna ligger korrekt.

Estetiska och hållbara stenläggningar av kunniga hantverkare

Resultatet ska vara snyggt, enligt kundens önskemål och funktionellt. När du anlitar oss kan du vara säker på att marken är redo och vi säkerställer att design såväl som mönster är enligt kundens önskemål.

Våra tjänster för stensättning, marksten

Sebastians Bygg Hantverkare AB är ett stenläggningsföretag med många olika tjänster att erbjuda. Du kan med fördel anlita oss när du vill lägga marksten framför din garageuppfart, bygga en stödmur, få hjälp med trädgårdsanläggning eller design samt asfaltering för olika ändamål. Vi erbjuder helhetslösningar och tar hand om allt från planering till färdigt resultat.

Kommunikation och kunden i fokus

Våra anläggare håller alltid en tydlig kommunikation med dig som kund under hela arbetets gång och tillsammans gör vi sedan en inspektion för att säkerställa att du är nöjd.Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert så kan vi diskutera dina behov och önskemål närmare.

Ger stenläggning rätt till ROT-avdrag?

Stenläggning är en tjänst och ett arbetsmoment som inte är ROT-avdrags berättigat. Det betyder att du inte kommer att kunna nyttja ROT för stenläggningstjänster. När du anlitar oss på Sebastians Bygg Hantverkare AB kan du dock vara säker på att få ett riktigt bra pris och att vi inte tummar på kvaliteten.

Kontakta oss idag

Namn *

E-post *

Telefon *

Fastighetsadress + Ort

Företag eller Bostadsrättsförening

Beskriv ert behov & adress