Renovering i Hägersten, Stockholm

En renovering kan inkludera många olika typer av moment. När man utför en renovering hemma är det vanligast att rum som kök och badrum åker på en förnyelse, men en renovering kan vara så mycket mer än så.

Dags för renovering? Byggfirma som hjälper dig med ditt projekt!

Vi på byggföretaget i Hägersten / Mälarhöjden i Stockholm, hjälper dig med alla typer av projekt – små som stora. Vi renoverar även lokaler för företag, hjälper dig att anpassa kontoret eller renovera butiken.

Totalrenoveringar eller enklare moment med gott resultat

Är du intresserad av en totalrenovering av din bostad eller är det kanske en tillbyggnad som du vill göra på huset? Att utföra en renovering på egen hand är fullt möjligt, men det är också väldigt tidskrävande och du behöver ha grundläggande kunskap för att resultatet ska bli bra. Genom att anlita oss kan du få hjälp med ditt hus, fritidshus, stuga eller lägenhet.

Helrenovering för alla behov

Vilken typ av renovering man vill ha i företaget eller bostaden är väldigt individuellt. Nedan följer en lista på några av de tjänster som vi erbjuder. Kom ihåg att du kan nyttja ROT för ROT-arbeten! ROT-avdraget ger dig en reducering på hela 30 % på arbetskostnaden och vi sköter hela kontakten med Skatteverket åt dig, för att göra din renovering smidig och bekymmersfri. Säkerställ att du har ROT kvar att nyttja innan bokar.

  • Totalrenovering
  • Tapetsering och målning
  • Byggentreprenad
  • Finsnickeri
  • Tillbyggnad, ombyggnad eller nybyggnad

Professionella hantverkare med många års kunskap

Det är en stor skillnad på att utföra arbetet själv och att anlita en professionell hantverkare. Oavsett om det är ditt badrum, kök eller ditt sovrum som ska renoveras kan vi hjälpa dig att slutföra projektet. Vi har mångårig erfarenhet av alla typer av renoveringsprojekt och arbetar med allt från trappor, till fasader, trädgårdar och väggar.

Kontakta en bra polsk byggfirma idag


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här