Professionell stenläggning i Stockholm

Vi på byggnadsföretaget oss i Stockholm har stor kunskap och en lång och gedigen kunskap om alla moment som kan innefattas vid stenläggning. Hit kan både du som privatperson och du som företagare vända dig när du vill ha hjälp med allt från stensättning till asfaltering eller plattläggning. Naturligtvis står vi också till tjänst för bostadsrättsföreningar.

Stensättare från Hägersten Mälarhöjden

Våra stenläggare som arbetar på  vet att det krävs mer än bara kunskap för att bli riktigt duktig på stenarbetet samt markanläggning. Stenarna ska placeras i perfektion för att stenläggningen ska bli professionell och korrekt utförd. Med våra kunniga medarbetare ser vi till att markområdet blir förberett för att på detta vis säkerställa att stenarna ligger korrekt.

Estetiska och hållbara stenarbeten av kunniga hantverkare

Resultatet ska vara snyggt, enligt kundens önskemål och funktionellt. När du anlitar oss kan du vara säker på att marken är redo och vi säkerställer att design såväl som mönster är enligt kundens önskemål.

Våra tjänster för stensättning, lägga marksten

Vi är ett stenläggningsföretag från Hägersten Mälarhöjden i Stockholm med många olika tjänster inom stensättning, murning och övriga markarbeten att erbjuda. Du kan med fördel anlita oss när du vill lägga marksten framför din garageuppfart, bygga en stödmur, få hjälp med trädgårdsanläggning eller design samt asfaltering för olika ändamål. Vi erbjuder helhetslösningar och tar hand om allt från planering till färdigt resultat.

Kommunikation och kunden i fokus

Våra anläggare håller alltid en tydlig kommunikation med dig som kund under hela arbetets gång och tillsammans gör vi sedan en inspektion för att säkerställa att du är nöjd.Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert så kan vi diskutera dina behov och önskemål närmare.

Ger stenläggning rätt till ROT-avdrag?

Stenläggning är en tjänst och ett arbetsmoment som inte är ROT-avdrags berättigat. Det betyder att du inte kommer att kunna nyttja ROT för stenläggningstjänster. När du anlitar oss på  kan du dock vara säker på att få ett riktigt bra pris och att vi inte tummar på kvaliteten.

Kontakta en bra polsk byggfirma idag


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här