Professionell takläggning i Stockholm

Vi är en byggnadsfirma inom takarbeten från Hägersten Mälarhöjden i Stockhom som finns där för dig när du behöver hjälp med ditt tak. Våra takläggare och tätskiktsmontörer arbetar inom hela Stockholmsområdet och har många års kunskap och erfarenhet av takläggning. Våra professionella takläggare finns på plats för att hjälpa dig med reparationer, nyläggning eller omläggning av ditt tak.

Väletablerat byggföretag inom takarbeten

Vi är ett väletablerat företag som hjälper dig med alla typer av takarbeten. Att lägga tak på egen hand kan vara svårt och har man inte rätt utrustning är också risken för skador stor. Att falla från ett tak kan orsaka svåra olyckor och därför rekommenderar vi att du använder dig av oss. Vi tar oss an både små och stora projekt och jobbar med privatpersoner såväl som företag.

Fastighetsservice för din bostadsrättsförening

Även bostadsrättsföreningar och fastighetsägare är välkomna att kontakta oss. Fokus ligger på hållbarhet, kvalitet och långa kundrelationer.

Takläggare från Hägersten Mälarhöjden

Till oss kan du vända dig med alla typer av takarbeten – stora som små. Vi har utbildad och kunnig personal som ser till att ditt takbyte blir som förväntat. Vi har även stor kunskap om taköversyn, inspektioner och besiktningar, samtidigt som vi kan hjälpa till med reparationer, taksäkerhet som räcken, stuprännor och skyddsanordningar.

Kompetens och utbildning ger ett hållbart tak

Vi har de rätta verktygen som behövs för att på ett säkert sätt arbeta på höga höjder. Behöver du hjälp med papptak, plåtslageri eller betongpannor? Då är vi  för dig! Hör av dig så berättar vi mer!

ROT-avdrag för takarbeten

Visste du att du har rätt att använda ROT-avdraget även för takarbeten? ROT-avdraget är ett avdrag som alla som betalar skatt i Sverige har rätt att nyttja för arbeten på sin bostad. Vi sköter kontakten med Skatteverket och ser till att du får en faktura som redan är reducerad och klar. ROT-avdraget ger ett 30 % avdrag på arbetskostnaden i samband med att du bokar takarbeten hos oss.

Kontakta en bra polsk byggfirma idag


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här