Om oss

Vi utför allt inom kakel och klinkers till privatpersoner och företag i Stockholmsområdet. Företaget är privatägd av svenska projektledare med gedigen, dokumenterad erfarenhet av bygg & fastighetsbranschen som produktionsledare med språkkunskaper i polska språket pga utvecklingen på arbetsmarknaden i Sverige på 1990-talet. Bolaget startade egen firma 1989 och har sedan starten levt på goda kundomdömen, fått nya uppdrag genom förnyat förtroende och via rekommendation.

Tjänster

  1. Renovering
  2. Takläggning
  3. Stenläggning
  4. Bygga altan
  5. Bygga garage
  6. Badrumsrenovering
  7. Montera IKEA-kök
  8. Renovera källare
  9. Bygga uterum

Byggföretag i Hägersten

Vi arbetar gärna lokalt och utfört flera projekt runt vår hemmabas i Hägersten så som; Årstadal, Liljeholmsviken, Hornstull, Liljeholmskajen, Reimersholme, Hornstull, Årsta, Gröndal och Västberga.

Arbetssamma Hantverkare från Polen

Genom åren har vi hjälpt större företagskunder som SL och SJ regelbundet med vanligt förekommande arbeten inom kakel- och plattsättning, samt 100-tals badrums och köksrenoveringar till privatpersoner. Vårt kakel kommer alltid från de bästa!

Snygga Badrumsrenoveringar av Polska Byggare

Vi har ett sammansvetsat nätverk av duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper som jobbar tätt med varandra för att erbjuda helhetslösningar till våra uppdragsgivare. Detta för att underlätta samordning och kommunikation till dig som kund och samtidigt garantera kvalitet genom hela byggnationsprocessen. Vi använder oss av kvalitetsmaterial inom kakel, klinker och golv från de ledande materialleverantörerna för långsiktiga kundlösningar bl.a från Kakelspecialisten.

Glöm fikarasten – Polska Hantverkare som gör jobbet!

Företaget har behörighet för våtrumsutrymmen genom Byggkeramikrådet, BKR och går löpande utbildningar för att hålla sig uppdaterad om den senaste tekniken, material och miljökrav. Vi innehar erforderliga trygghetsförsäkringar, högsta kreditvärdighet enligt Bisnode, Dubbel-A som en enskild firma kan ha, F-Skattsedel samt ger sedvanliga garantier på utförda badrumsarbeten på 10 år.

Byggfirma från Polen, verksamma i Stockholm

Privatpersoner kan självklart passa på att nyttja ROT-avdraget på arbetskostnaden vid renovering av badrum, golv och kök i din bostadsrätt eller hus.

Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offertförslag i ditt hem & goda råd vid nästa renovering hemma!

Kontakta en bra polsk byggfirma idag


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här